Om mig

Om mig

"En dag utan choklad, är en förlorad dag"

 

Jag bor i Funäsdalen sedan många år och är uppväxt utanför Örebro där jag är utbildad inom restaurang. Via Stockholm hamnade jag till slut i Ramundberget vid Vägs ände.
Stora kontraster, men jag trivdes så bra i Funäsfjällen med lugnet och naturen.

 

Jag träffade min man i skidbacken och flyttade för gott till Funäsdalen efter några års flackande mellan Örebro och Härjedalen. Jag hör hemma i Funäsdalen och fjällen. Jag får ro i själen på ett sätt jag inte får någon annanstans.

 

Efter 18 år på Destination Funäsfjällen i receptionen på Turistbyrån, där jag trivts fantastiskt bra, så har jag ändå tänkt många gånger att en chokladfabrik skulle man ha. Jag älskar choklad och blir glad av det, så tänk att få dela det med andra. 

 

Drömmen om en egen chokladfabrik har nu äntligen blivit sann. Även om fabrik kanske inte  är rätt ord då varje pralin skapas för hand, med respekt för hantverket med omtanke för varje liten detalj.  Inspirationen hämtar jag såklart från min omgivning med ståtliga fjäll och frisk fjällluft. Jag försöker att tänka på hela upplevelsen när jag skapar mina praliner, det ska vara en fröjd för såväl ögat som för gommen. 

 

Jeanette Nettan Ljungberg

 

 

 

 

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera